Categories
Cinema i sèries

La casa de las miniaturas Miniserie de TV (2017)

Fotografia FilmAffinity

Descripció: Originàriament un llibre de Jessie Burton, que va tenir molt d’èxit. Reuneix tots els elements per aconseguir-ho. Novel·la d’època, sense pretensions històriques, però sí que descriu un moment de la història de l’Holanda ja emancipada de l’Imperi Espanyol. El naixement d’una burgesia emprenedora i de les ciutats modernes.

Comentaris: Amb la llum que caracteritza les pintures del barroc flamenc, entrem dins de la casa d’un comerciant de tulipes i allà hi vivim la quotidianeïtat d’una família, sota les regles d’una ja consolidada Reforma. La sèrie ens passeja pels sentiments, els problemes i les regles del que ja es veu serà el capitalisme. Tot il·lustrat per l’anomenada crisi dels tulipans, la primera bombolla econòmica que es pot descriure, als voltants de 1637. Dirigida pel barceloní Guillem Morales, director també de (Los ojos de Julia) 2010. Ell té molt bon ull.

Crítica de FilmAffinity

Trailer

Fotografia BBC

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s