Categories
Llibres

Llibreries Obertes, un projecte solidari

Aquesta és una iniciativa que va sorgir als pocs dies de posar-nos en confinament. És una gran inicitiva, com quasi totes les que ténen els llibreters a aquest país: Es tracta d’entrar a aquesta pàgina i comprar per avançat i en línia un llibre a la llibreria que tinguis de capçalera o del barri (ja veureu que se n’hi han adherit moltes). D’aquesta manera la llibreria comptarà amb uns diners per fer front a les despeses mentre duri el confinament. Quan això acabi, podràs tenir l’enorme plaer d’anar-hi passejant i que et donin el llibre que ja hauràs pagat farà dies, força dies.

Els diaris i les xarxes se n’han fet ressó àmpliament, però jo voldria destacar l’opinió i el consell dels experts.

Imatge La Vanguardia

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s