Categories
Viatges i itineraris

Mirador Roc del Quer

Figura del pensador asseguda a l’extrem d’una biga. Una escultura monumental suspesa al buit, que compartiràs a l’estar volant literalment per sobre d’una de les valls d’Andorra més impressionants: la Vall de Canillo.

Lloc espectacular des de la seva inauguració l’any 2016.

Visita obligada on podràs gaudir i contemplar, a vista d’ocell a través d’ una plataforma suspesa sota els teus peus i parcialment de vidre, una de les imatges més impactants del Principat que fa levitar al visitant.

Veuràs el riu Valira d’Orient, des de Soldeu fins a Encamp i per sobre de Meritxell; i la vall de Montaup, un indret d’una de les excursions més solitàries i poc freqüentades, amb fortes pujades fins a arribar al refugi, tot travessant alguna tartera fins a l’Estany Gran de la Vall del Riu, i el coll de 2.600 metres d’altitud.

Està situat a 6,5 Kms, muntanya amunt, enfilant el port d’Ordino, i sortint de Canillo.

L’antic mirador ja oferia una magnífica vista, però amb la nova estructura penjant pots sentir el vertigen sota els teus peus, en trepitjar el balcó flotant a través de una passarel.la, d’uns 20 mts de llarg, a 1.930 mts d’altura i amb una caiguda lliure d’uns 500 mts.   

Podràs gaudir d’una sensació de calma extraordinària, que t’impulsarà a la meditació o a la reflexió, la mateixa que t’inspira la figura del pensador suspesa mirant a Canillo, observant i desafiant a la naturalesa.

2 replies on “Mirador Roc del Quer”

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s