Categories
Cinema i sèries

Line of Duty


Thriller policíac que investiga la lluita contra la corrupció interna del cos de policia, on cada capítol t’atrapa i el que vols és continuar veient-los sense aturades. Manté un ritme àgil i frenètic, tot i tenir aspectes força inversemblants, i un temps bastant pausat entre capítols.

La crítica la considera una obra excel·lent de gran enginy i un tan especial, sent una de les millors sèries angleses policíaques. Cada temporada consta d’una trama diferent però amb un fil conductor continuista.

Actualment consta de cinc temporades, quatre a Netflix i la sisena està en marxa. Produïda per la BBC i Jed Mercuri com a guionista. Aquest és un dels creadors televisius més rellevants del moment, i ens mostra la seva capacitat de mantenir el suspens, l’ambigüitat, el nerviosisme i l’adrenalina al màxim, a més dels trepidants interrogatoris.

A cada temporada, l’AC12 (unitat anticorrupció), hi ha un moment on la investigació és torça i tothom és sospitós. Ningú està exempt de culpabilitat, posant en tela de judici tot l’equip. Com ho fan? Provocant dubtes, contradiccions i indignació i donant peu a tota mena de sospites, amenaces i conflictes. No existeixen els bons i els dolents, sinó una abundant mostra de grisos.

Crec que és una sèrie diferent d’altres del seu mateix gènere, addictiva trepidant i molt recomanable de veure….

Els actors principals de l’AC12, no són herois, sinó funcionaris on també mostren que s’equivoquen i que tracten de fer la seva feina el millor possible, per mostrar la corrupció interna, els abusos dels seus caps i dels polítics. Així i tot cap dels tres personatges, no són ni molt menys innocents…..

Martin Compston com el detectiu Steve Arnott. Vicky McClure com la detectiu Kate Fleming i Adrian Dunbar en el paper de cap anticorrupció Ted Hastings.2 replies on “Line of Duty”

Gràcies. Josep Rabat

El ds, 28 nov 2020 a les 11:11 Gaudir la Cultura va escriure:

> Ferran Ballestė posted: ” Thriller policíac que investiga la lluita contra > la corrupció interna del cos de policia, on cada capítol t’atrapa i el que > vols és continuar veient-los sense aturades. Manté un ritme àgil i > frenètic, tot i tenir aspectes força inversemblants” >

M'agrada

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s