Categories
Galeries i museus

Chema Madoz

Fotografia Chema Madoz

La Galeria Joan Prats ofereix una gran exposició de fotografia. Gran per l’enorme fotògraf que és Chema Madoz. Amant del blanc i negre i perseverant en tècniques clàssiques o no tant, fa que la poesia de la seva fotografia sigui una barreja infalible de senzillesa minimalista i imaginació, i ambdues poden recordar a surrealistes com René Magritte, que a les seves pintures ens obligava a jugar.

Chema Madoz, aqui teniu la seva bibliografia, també fa alguna cosa similar. El joc de saber relacionar conceptes i objectes. El tractament de la llum, o la disposició d’un objecte damunt del buit, per exemple, ja formen part d’una intenció concreta que arriba a l’espectador obligant-lo a la sorpresa. Els seus seguidors sempre ens preguntem quina doble intenció trobarem de nou. Aquí la localització de la galeria.

Fotografies Chema Madoz

One reply on “Chema Madoz”

Et reenvio aquest email, una recomanació d’una exposició de fotografia, per si et pot interessar. Una abraçada

El dj, 27 febr 2020 a les 18:12 Gaudir la Cultura va escriure:

> Mercè Bausili posted: ” Fotografia Chema Madoz La Galeria Joan Prats > ofereix una gran exposició de fotografia. Gran per l’enorme fotògraf que és > Chema Madoz. Amant del blanc i negre i perseverant en tècniques clàssiques > o no tant, fa que la poesia de la seva fotografia sigui” >

Liked by 3 people

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s