Categories
Galeries i museus

Chema Madoz

Fotografia Chema Madoz

La Galeria Joan Prats ofereix una gran exposició de fotografia. Gran per l’enorme fotògraf que és Chema Madoz. Amant del blanc i negre i perseverant en tècniques clàssiques o no tant, fa que la poesia de la seva fotografia sigui una barreja infalible de senzillesa minimalista i imaginació, i ambdues poden recordar a surrealistes com René Magritte, que a les seves pintures ens obligava a jugar.

Chema Madoz, aqui teniu la seva bibliografia, també fa alguna cosa similar. El joc de saber relacionar conceptes i objectes. El tractament de la llum, o la disposició d’un objecte damunt del buit, per exemple, ja formen part d’una intenció concreta que arriba a l’espectador obligant-lo a la sorpresa. Els seus seguidors sempre ens preguntem quina doble intenció trobarem de nou. Aquí la localització de la galeria.

Fotografies Chema Madoz

1 reply on “Chema Madoz”

Et reenvio aquest email, una recomanació d’una exposició de fotografia, per si et pot interessar. Una abraçada

El dj, 27 febr 2020 a les 18:12 Gaudir la Cultura va escriure:

> Mercè Bausili posted: ” Fotografia Chema Madoz La Galeria Joan Prats > ofereix una gran exposició de fotografia. Gran per l’enorme fotògraf que és > Chema Madoz. Amant del blanc i negre i perseverant en tècniques clàssiques > o no tant, fa que la poesia de la seva fotografia sigui” >

Liked by 3 people

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s