Categories
Restaurants i gastronomia

Bolets Petràs

Fotografia Ara.cat

El programa Caçadors de bolets va posar de manifest l’afició que hi ha a Catalunya pel bolet, per buscar-lo i per menjar-lo. Sabem que no és fàcil, que has de saber identificar-los, si no vols un ensurt, i has de saber-los localitzar, cosa que pot arribar a ser un secret d’estat.

Als que no es vulguin complicar tant la vida, però encara els agradi cuinar-los personalment, al Mercat de la Boqueria de Barcelona hi ha una parada que us els pot oferir de moltes maneres: frescos, secs i congelats. Serveixen a particulars i a restaurants, obviament, i troben el que sigui. Bolets Petràs porta més de 50 anys en una especialització que ha permés desestacionalitzar un producte que depen molt del clima i de la nostra perícia. Parada 867 al cantó de la Plaça de la Gardunya.

Fotografia Bautrip

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s