Categories
Restaurants i gastronomia

Mag by El Magnífico

Fotografia Cafeselmagnifico.com

A molts dels que ens agrada el cafè, el tè, les infusions fa molt temps que visitem les botigues del carrer Argenteria de la ja centenària Cafés El Magnífico, un dels millors llocs de Barcelona per comprar i degustar-los.

Des de fa uns anys han obert una cafeteria ben a prop de la botiga, es diu Mag by el Magnífico i, a part de ser una aposta pel bon gust i per dignificar una part de la ciutat que ho intenta, malgrat les allaus que la visiten, és un lloc on degustar aquests magnífics cafès, esmortzar en un ambient calmat, descansar i experimentar, com diuen ells, si la vida comença desprès d’un bon cafè; i personalment afegiria la torrada de ceba caramelitzada amb formatge. Aquí teniu la localització.

Fotografia SantaMariadelMarBarcelona.org

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s