Categories
Feminisme

Wangari Maathai

Política, biòloga i ecologista

Wangari Maathai va ser una activista política i ecologista kenyana, d’ètnia kikuyu. El 2004 va rebre el Premi Nobel de la Pau per “les seves contribucions al desenvolupament sostenible, a la democràcia i a la pau”. Li deien la dona arbre per la labor que va fer en favor de l’ecologisme i la conservació de la vida, i encara més per posar en valor la vàlua de la dona africana, en particular.

1 d’abril de 1940, Ihithe, Kenya

25 de setembre de 2011, Nairobi, Kenya

Enllaç

Bibliografia i Filmografia

One reply on “Wangari Maathai”

[…] Mary Wollstonecraft Ada Lovelace Maria Mitchell Florence Nightingale Mary Edwards Walker Sofia Casanova Nellie Bly Henrietta Swan Leavitt Alice Guy-Blaché Mileva Maric Lise Meitner Helen Keller Alfonsina Strada Maruja Mallo Antonia Louisa Brico Amparo Poch Grace Hopper Irena Sendler Hedy Lamarr Katherine Johnson Rosalind Franklin Vivian Maier Margaret Keane Wangari Maathai […]

M'agrada

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s