Categories
Galeries i museus Viatges i itineraris

Viatjar a Holanda en català

Descobreix Holanda, en Català, es pot fer i a més a més molt ben fet. Des d’aquest enllaç podreu anar a la pàgina d’una colla de guies oficials catalans residents als Paisos Baixos, a partir d’ara ho hem de dir així, que us facilitaran la comprensió d’aquest país, la tenacitat del qual els ha fet guanyar un nivell de vida, cultural també, i tant, envejable, i que la Vanessa, en el meu cas, no va parar d’explicar, encara més quan jo li feia, sovint, un tercer grau.

Aquest viatge ha estat organitzat pels Amics del MNAC, per poder veure una de les exposicions més magnífiques al Rijksmuseum d’Amsterdam, la de l’obra de Vermeer, quasi completa, que ha exhaurit les entrades des de fa setmanes.

Uns dies més que aprofitats fent un tour artístic i cultural amb un grup de gent interessada i curiosa, impagable.

One reply on “Viatjar a Holanda en català”

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s