Categories
Feminisme

Antonia Louisa Brico

Directora d’orquestra i pianista

Antonia Louisa Brico va ser una pianista i directora d’orquestra neerlandesa de renom, pionera el món de la música. Exemple per a molts de superació i persevera.nça, va ser la primera dona a dirigir l’Orquestra Filharmònica de Berlín i l’Orquestra Filharmònica de Nova York. Pel món de música era un autèntic escàndol que els homes toquessin sota la batuta i la mà d’una dona. La mateixa Eleanor Roosevelt va animar la seva proposta de crear una orquestra únicament de dones, com una manera de reivindicar els drets de poder participar en tots els aspectes de la música.

26 de juny de 1902, Rotterdam, Països Baixos

3 d’agost de 1989, Denver, Colorado, Estats Units

Enllaç

Bibliografia i Filmografia

One reply on “Antonia Louisa Brico”

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s